Благодійний фонд «Доброчинність людям», що діє на нашому підприємстві, допомагає не тільки працівникам КБ і членам їх сімей. Посильну допомогу фонд надає й декільком бюджетним організаціям Дніпра, чиї потреби державне фінансування, на жаль, не завжди задовольняє в повному обсязі.

З 2017 року серед підшефних фонду – і Дніпровський дитячий будинок-інтернат на вулиці Чичеріна. Неодноразово дитячому будинку передавали продукти харчування, засоби особистої гігієни та інші необхідні речі. Цього року до 1 вересня для вихованців дитячого будинку було закуплено шкільне приладдя: олівці, кольоровий папір і картон, фарби, набори для дитячої творчості.

Діти, зростайте щасливими!

Про роботу Благодійного фонду «Доброчинність людям» кожний охочий може дізнатися із статутних документів організації, відвідавши звітні засідання фонду або ж поспілкувавшись безпосередньо з його працівниками. Тут секретів немає: вся надана допомога – доступна огляду в конкретних цифрах.

Бо за кожною цифрою – люди, чиє здоров’я, а інколи навіть життя, були врятовані завдяки своєчасно наданій фінансовій підтримці. Про це красномовно свідчать записи в книзі відгуків Благодійного фонду, декілька з яких публікують.