На житловому масиві Червоний Камінь 17 березня було закладено першу цеглину в фундамент нового житлового будинку. Це буде вже 22-й будинок, який побудувало КБ «Південне» для своїх працівників. Як і раніше, кошти на зведення корпусу виділено із тих, які одержало підприємство у рамках комерційних контрактів за основним напрямом діяльності.

Прилеглий до попереднього будинок майже замкне утворену іншими корпусами стіну, яка обмежує великий за розміром, але затишний внутрішній двір, повноцінне озеленіння якого розпочнеться незабаром.

Повністю дотримуючись сучасних тенденцій та враховуючи побажання майбутніх мешканців, архітектори і будівельники зводять будинок із застосуванням енергоощадних технологій. Найбільший інтерес у потенційних власників квартир викликає закладене у початкову конструкцію зовнішнє утеплення стін. До того ж, у новому будинку утеплені будуть навіть підвальні приміщення, що позитивно позначиться як на якості й економічності опалення всієї будівля, так і на стані його технічних приміщень. Варто також відзначити, що завдяки цьому естетичну привабливість фасаду не буде зіпсовано різномастими шарами утеплень.

Працівники КБП зможуть заселитися у квартиру мрії після внесення тільки 20 % її вартості – на решту суми їм буде надано безвідсотковий кредит на 20 роківЦим буде продовжено закріплену в Колективному договорі системну соціальну політикуспрямовану на поліпшення житлових умов працівників підприємства і забезпечення максимального комфорту не тільки роботи, а також відпочинку та життя загалом.